Post by lieraiposare on Feb 7, 2022 7:32:32 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ χακάρετε πολύτιμους λίθους ▞▞▞
▞▞▞ Ocean Is Home : Island Life Simulator 2022 version ▞▞▞
ΗOcean συμφώνησε να βγάζει τα με παιχνίδια της Ocean. ... RAINBOW ISLAND ATARI ST D ... όλα υπάρχει άφθονο space fighting simulation (το.
Παιχνίδι Παγίδα περιπέτειας 2 σε απευθείας σύνδεση
Ο χάρτης δεν έχει ετικέτα, οδηγίες r tutorial δεν είναι ξεκάθαρο...δείτε αυτό το παιχνίδι ως κάτι που θα έπαιζα για πολλές ώρες αν ήταν ευκολότερο 2 καταλάβετε
YOUR FREE COPY TO TAKE HOME. ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ AEGEAN AIRLINES – No 41. THE AEGEAN AIRLINES INFLIGHT MAGAZINE. Discover. Rhodes. Best regional.
Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε, λέει ότι ο ωκεανός είναι σπίτι έχει σταματήσει. Παρακαλώ διορθώστε τότε θα αλλάξω τη βαθμολογία μου.
Δεν υπάρχει υπόμνημα χάρτη και δεν υπάρχει τρόπος επισήμανσης τοποθεσιών στον χάρτη
Γύρισα το φορτηγό στο πλάι βάζοντας τα λάστιχα, έχασα τα ρούχα μου όταν σκοτώθηκα στο Στρατιωτικό νησί, τίποτα στο φροντιστήριο δεν πλησιάζει καν αυτά τα θέματα. Δεν μου αρέσει να χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση περισσότερες από μία φορές. Ωραία ιδέα αλλά όχι πραγματική βοήθεια στο παιχνίδι.
Έχω παίξει την έκδοση αυτού του παιχνιδιού όπου είσαι μόνος σου σε ένα νησί που έμεινε για να επιβιώσεις. ένα καλό παιχνίδι. αλλά η έκδοση με εξέπληξε! Και αυτό δεν είναι εύκολο. Το επίπεδο λεπτομέρειας είναι εκπληκτικό, από βενζινάδικα μέχρι παντοπωλεία, ενεχυροδανειστήρια και φορτηγά τροφίμων. Έχει ακόμη και κινούμενη κίνηση και πεζούς. Κρεμάστε λοιπόν το GPS σας και πηδήξτε στο φορτηγό του θείου Τζο και μάθετε να επιβιώνετε σε αυτό το εξαιρετικά λεπτομερές παιχνίδι!
Αυτό το παιχνίδι είναι τρελό ξόδεψα τόσα πολλά δεδομένα για αυτό, σαν φίλε πρέπει να με κοροϊδεύεις, κατέβασα ένα παιχνίδι που δεν λειτουργεί καν τι χάκ δεν θα φορτώσω ποτέ ξανά παιχνίδια από εσάς. Και ένα αστέρι έχω βάλει' Αναγκάστηκα να το βάλω εκεί και τελείωσα την απεγκατάσταση αυτού του παιχνιδιού
Χρειάζεστε πολλά κέρματα για να το παίξετε σωστά. Παιχνίδι απόβλητα.
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι με πολλά διαφορετικά πράγματα. Ωστόσο. Πρέπει να αφαιρέσω αστέρια ως? το παιχνίδι γίνεται άλεσμα για χρήματα ή αντικείμενα. Εάν πρόκειται για αντικείμενα, ξοδεύετε έναν τόνο στη συντήρηση του οχήματος. Τα ελαστικά δεν αντέχουν και δεν μπορούν να διασχίσουν τον χάρτη, από την άλλη πλευρά και προς τα πίσω, χωρίς να περάσουν από ένα σύνολο ελαστικών. Θα πρέπει να είναι σε θέση να το κάνει δύο φορές για το εξαιρετικό κόστος για αυτούς. Οι επιλογές για την παραγωγή χρημάτων είναι επίσης περιορισμένες και είναι ένα άλεσμα. Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά μετά από τόσο καιρό γίνεται ένα άλεσμα για να πετύχεις οτιδήποτε.
Ocean Is Home - Αρχική σελίδα | Facebook
Καλά γραφικά αλλά ο χάρτης δεν μπορεί να σου δείξει πού έχεις, δείχνει μόνο το σπίτι σου.
Αυτό το παιχνίδι τελείωσε taunhkj έχουν κάνει ✅✅ εσείς κάνετε για υπαγόρευση Έχω κάνει αυτήν την ιστορία Έχω κάνει αυτή είναι η πρώτη μου
Το The Ocean is home Mod APK είναι ένα από τα πιο καυτά παιχνίδια στο Android. ... Το The Ocean is Home Island Life Simulator είναι ένα παιχνίδι προσομοιωτή
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, όπως και ο ωκεανός είναι το σπίτι. Μπορείτε όμως να μου πείτε πού καταλήγουν οι σανίδες και άλλα οικοδομικά υλικά μετά τη δημιουργία τους στα εργοστάσια; Επίσης πώς μπορεί κανείς να πουλήσει στο pown shop. Ευχαριστώ, περιμένω εδώ από εσάς.
Το μόνο πρόβλημα που νομίζω ότι πρέπει επίσης να αντιμετωπιστεί είναι το πόσο γρήγορα εξαντλούνται τα ελαστικά του κινητήρα. Επίσης, προσθέστε περισσότερα αυτοκίνητα n κινητήρες με διαφορετικούς HP που μπορούν να αντικατασταθούν σε αγορασμένα αυτοκίνητα.
Του έδωσα 3 αστέρια αλλά του αξίζει 4 αστέρια. Γιατί έδωσα 3 αστέρια είναι bcs του χάρτη, είναι τόσο δύσκολο να βρω μέρη που αδειάστηκαν τα καύσιμα του αυτοκινήτου μου και δεν ξέρω πού να πάω, οπότε plss διορθώστε τον χάρτη
Παρακαλώ, μου αρέσει το παιχνίδι σας. Προσθέστε την επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο. Προσθέστε περισσότερα λάφυρα, όπως στο παιχνίδι μεγάλης κλοπής. Σε κτίρια, σε γωνίες. Βάλτε μερικά σε τρένα. Προσθέστε περισσότερα μέσα μεταφοράς, προσθέστε περισσότερα ενεχυροδανειστήρια. Επίσης πολύ σημαντικό, να προσθέσετε άτομα στα καταστήματά τους, ώστε να μπορούμε να τους μεταπωλούμε τα φαγητά τους σε περίπτωση που δεν τα χρειαζόμαστε πια. Επίσης, τα ενεχυροδανειστήρια θα πρέπει να ζητούν και άλλα είδη όπως τσάντες, ρούχα, τυχαία είδη.
Ocean Is Home : Island Life Simulator Adventure shrr
Καλή τύχη με το ίδιο πράγμα με την προηγούμενη φορά που ήμασταν εκεί για να κάνουμε αίτηση για τα απαραίτητα πράγματα στο κατάστημα εφαρμογών και ξανά και ξανά και ξανά νομίζω
Merge Tanks: Idle Tank Merger Santai srg
Υπέροχο παιχνίδι, το λατρεύω, αλλά προσθέτω κι άλλα, όπως αυτοκίνητα, οικόπεδα, μεγαλύτερα κτίρια και καταστήματα επίσης και το δικό μου δεν έχει ασανσέρ, παρακαλώ ενημέρωση, μου αρέσει πολύ το παιχνίδι σας
Είναι ένα καλό παιχνίδι νομίζω, το μόνο πρόβλημα είναι ότι είμαι ακόμα κολλημένος στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού όπου πρέπει να βάλω το αυτοκίνητο να ξεκινήσει αλλά δυστυχώς δεν ξεκινάει. Πώς να χρησιμοποιήσω τη βενζίνη; Νομίζω ότι είναι αυτό που δεν με κάνει να ξεκινήσω το φορτηγό.. παρακαλώ βοήθεια..
Ενημερώστε τον χάρτη σας, είναι πολύ μπερδεμένος χωρίς καμία ένδειξη του σημείου παράδοσης, επίσης στον χάρτη δεν μπορώ να βρω σιδηροδρομικό σταθμό, ταχυδρομείο, τίποτα. Για πρώτη φορά ήταν πραγματικά μπερδεμένο να μάθω τη διεύθυνση παράδοσης ή οποιαδήποτε ένδειξη που σχετίζεται με το σημείο παράδοσης. Επίσης, συμπληρώστε λεπτομέρειες στον χάρτη, ποιος είναι ο σταθμός πλήρωσης, όπου βρίσκεται το ταχυδρομείο της περιοχής. Έχω κατεβάσει αυτό το παιχνίδι πολλές φορές αλλά λόγω έλλειψης πληροφοριών το απεγκατέστησα.
Use your survival skills to stay alive, avoid battling against furious island predators and discover the secrets of Ocean Island with amazing survival simulator
Δεν μπορώ να κατεβάσω αυτό το παιχνίδι λέει ότι πρέπει να δω ποιο είναι το πρόβλημα. Το τηλέφωνό μου είναι Samsung Galaxy A01 και είναι Android. Επίσης, κάτι ακόμα μου αρέσει ΤΑ σχόλιά ΣΑΣ!😊😊😊😊🇺🇸EN. 1⭐+1⭐=2🌟!?.
Το καλύτερο παιχνίδι προσομοίωσης που έχω παίξει ποτέ στο κινητό μου. Οι χάρτες και οι δρόμοι χρειάζονται επίσης λίγη εξοικείωση, αλλά μόλις το καταφέρετε, είναι εύκολο να μετακινηθείτε στο νησί και η ηλεκτρική ενέργεια είναι ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ. Εκτός από αυτό, μου αρέσουν οι νέες ενημερώσεις. Ενθουσιασμένοι για τις νέες θέσεις εργασίας και καταστήματα που θα έρθουν. Μακάρι αυτό το παιχνίδι να ήταν διαθέσιμο στο Playstation4, ή ακόμα και στα παιχνίδια Quest VR, τώρα αυτό θα ήταν πραγματικά καταπληκτικό!ΜΠΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ! 👍👍👍👍👍👍👍👍
Last Pirate Survival Island Adventure 0.929 Mod. Παιχνίδια RetroStyle UA ... Ocean Is Home Island Life Simulator 0.557 Mod δωρεάν αγορές. Birdy Dog Στούντιο.
Κάπως αργόσχολο και βαρετό
Εάν χάσετε το αυτοκίνητό σας, θα εξαφανιστεί για πάντα, εκτός αν σπαταλήσετε χρήματα για να κάνετε respawn
Το καλό παιχνίδι χρειάζεται περισσότερα πράγματα που ξοδεύετε πολύ χρόνο περπατώντας σε μέρη και πρέπει να είστε τρελοί από το σακίδιο χωρίς πάγκο που είναι απλώς ένας πόνος
Ε, δεν πειράζει, απλά δεν είναι αυτό που περίμενα
Αυτό το παιχνίδι φαίνεται φοβερό αλλά είναι πολύ αργό...
Μακάρι να μπορούσαμε να αλληλεπιδράσουμε περισσότερο με το NPC. Και θα ήταν ωραίο να έχεις οικογένεια 👍
Όχι τόσο καλά γραφικά, το αυτοκίνητο δεν ξεκινά και το ρεζερβουάρ καυσίμου δείχνει ότι το ρεζερβουάρ είναι άδειο ακόμα κι αν το γεμίσω, μην το εγκαταστήσω
... Internet Home · Προσφορές Internet Home · Υπηρεσίες Internet ... Pat takes his sea pirate role very seriously. ... Wild Life: Resurrection Island
Προσθέστε επίσης το όνομα των ταχυδρομικών σιδηροδρομικών γραμμών που τραγουδά η διαφήμιση
Προσθέστε tpp και multiplayer
The Ocean Is At Home: Το Island Life Simulator είναι ένας δωρεάν προσομοιωτής τρισδιάστατης ζωής νησιών πρώτου προσώπου που σας μεταφέρει σε ένα αρχιπέλαγος
Ναι.. πάμε να δούμε αυτές τις κακές κριτικές. Μην γίνεστε σαν τον Roblox, αγνοούν ζητήματα χάκερ και παράνομων εκμεταλλεύσεων ή τον Mdickie όταν τα παιχνίδια του θέλουν να πάνε κάτω από την τουαλέτα Lol" Επομένως, η ερώτησή μου είναι εάν θα διορθώσετε το πρόβλημα και θα κάνετε λίγο πιο εύκολο να επιβιώσετε ή να μπορέσετε να κλέψετε αυτοκίνητα; Ξέρω ότι δεν είναι GTA, αλλά έλα Damit!
Πώς θα βάλεις το Καύσιμο, πώς θα μπεις στο σχέδιο Air το παιχνίδι τελείωσε Ενδιαφέρον
Ocean Is Home : Island Life Simulator ผจญภัย mvn
Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό. Απλώς πρέπει να μπορώ να προσφέρω περισσότερες δουλειές όπως σερβιτόρος στην παραλία της πόλης και ταμίας ή οτιδήποτε άλλο, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει