Post by lieraiposare on Feb 7, 2022 7:14:00 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palielināt monētu uzlaušanu ▞▞▞
▞▞▞ Farm Heroes Saga 2022 version ▞▞▞
Man kādreiz patika šī spēle, bet pēdējo dienu laikā viņš sastingst. Es tikko biju iegādājies paketes piedāvājumu un nevarēju to pat izmantot! Es lūgtu atdot savu naudu, bet es jau zinu, ka atbilde būs nē. Lūdzu, dariet to labāk un izlabojiet to.
Man patīk spēlēt šo spēli, bet daudzi līmeņi ir diezgan grūti, un jums ir tikai piecas dzīvības, tāpēc dažreiz jūs uz brīdi iestrēgat līmenī, un tagad tas neļaus man izaudzēt ražu. tas man saka, lai es audzēju, bet pēc tam saka, ka laiks ir beidzies, un es to daru jau kādu laiku
Tas aizņem pārāk ilgu laiku, lai varētu spēlēt spēli, kad to pirmo reizi palaižat visu muļķīgo mini spēļu uznirstošo logu dēļ, kurus neviens īsti nespēlē. Tad jums ir vismaz vēl viena minūte uznirstošo logu starp spēlēm. Savulaik šī bija laba spēle, bet tie laiki jau sen ir pagājuši.
Patīk šī spēle
Jautra spēle laika pavadīšanai ar spēli nav bijušas nekādas problēmas. Es sāku spēlēt tikai pirms pāris dienām, tāpēc, ja rodas problēmas, es pārpublicēšu un mainīšu savu atsauksmi un zvaigznes. Bet šobrīd tā ir jautra spēle
Spēle ir smieklīga! Nedarbojas ziņojumi pēc jaunākā atjauninājuma! Un ir ļoti slikta saikne ar Facebook kontu!
Jautra laika slepkava, taču jums ir jātērē nedaudz reālas naudas. Tomēr ir iespēja virzīties uz priekšu, ja esat pietiekami pacietīgs.
Šī spēle mani nemitīgi izkrāpj no zelta stieņiem. Tas nedod man tos visus. Tas ir ļoti apbēdinoši, jo es tam tērēju naudu. Esmu viņiem nosūtījis e-pastu un vēl neesmu saņēmis atbildi vai naudas atmaksu.
Es to spēlēju kādu laiku un man tas patika. Tomēr kļūdas padara to nomāktu. Nopelniet stundu neierobežotas dzīves? Stunda tiks parādīta taimeri, bet mēģiniet spēlēt līmeni, un dzīvības neparādās. Mēģināt iegūt papildu balvas? Turpiniet saņemt uzdevumus, kas prasa nokārtot grūtos līmeņus (kuru nav, tikai īpaši grūti, kas netiek skaitīti) vai iegūt jaunus kompanjonus, ko man nav bijusi iespēja darīt simtiem līmeņu. tas notiek jau labu laiku.
Man nepatika jo ta ir stulba
Jauka spēle, nepieciešams darbs, audzējot Cropsies, bija jāsāk vairāk nekā 3 dienas pēc kārtas. Apnicis mēģināt ......... Pati spēle varētu izmantot uzlabojumus ..
Ja es tērēju naudu, lai iegādātos vairāk kustību un nekad neiegūtu preces, tas nav labs bizness, ar mani tas notika 3 reizes. Es mēģinu pārinstalēt spēli, un tā netiek atkārtoti ielādēta.
Spēle veido ieradumu, taču tā atkārtoti aprēķina nepareizi. Mans dēlis bieži var izskatīties kā 4. jūlijs, un es iegūšu līdz šim zemāko punktu skaitu. Arī parasti es aprēķinu pirms gājieniem, lai pārbaudītu punktu skaitīšanas kļūdas; Es to darīšu ar vienkāršām kustībām, un, protams, tas arī izdodas. Lūdzu, izlabojiet šo kļūdu, vērtējot/aprēķinot.
spēle ir jautra. tomēr jums var būt atlikušas 8 kustības un veikt vienu kustību. tad jums ir līdz trīs. vienīgais, kas man patiešām nepatīk šajā spēlē.
Patīk šī spēle!! Vienīgais iemesls, kāpēc es nepiešķīru 5 zvaigznes, es nesaņemu papildu spēles, tāpēc man ir jāpārinstalē lietotne, lai to iegūtu. Sucks jūs zaudējat visus savus spēkus. Es vēlos, lai viņi to salabotu.
Nav iespējams uzvarēt 766. līmeni. Es, iespējams, tikko iztērēju $ 50, mēģinot to pārspēt, jo es atrados tieši tur, nekas. Es atinstalēšu šo spēli, kas mani ļoti skumdina, jo tā bija viena no manām iecienītākajām
Atgriezos pie šīs spēles pēc gada prombūtnes. Patīk jaunie līmeņi un visas ekstras. Bet es uzvarēju 5 papildu gājienus un nekad tos neizmantoju, un pēc trim kārtām tie pazuda un nekad netika izmantoti trijos izpildītajos līmeņos. Tas nav forši. Un šķiet, ka es nevaru saņemt papildu tiešraides no saviem draugiem. Es redzu dažus no saviem vecajiem, bet, tiklīdz mans ekrāns notīrās, arī tie ir pazuduši. Tas ir kaut kas, kas man nepatīk.
Ja turpināsit rādīt reklāmas par suņu vai jebkāda veida dzīvnieku nogalināšanu, es beigšu spēlēt. Šajā spēlē ir bērni, un viņiem tas NAV jāredz!!!
Daži līmeņi ir pārāk grūti, un lai uzvarētu, ir vajadzīgas dienas. Man patīk izaicinājums, bet tas ir smieklīgi
Lieliska spēle.
Tiešām patīk spēlēt šo spēli, jo vairums spēļu kļūst garlaicīgi, fermas varoņi joprojām mani interesē!!
Jūsu spēle smird, un es domāju, ka es to vairs nekad nespēlēšu, ja vien jūs nenovērsīsit SALDĒŠANAS PROBLĒMU, pārejot no līmeņa uz līmeni. ŠĪ SPĒLE MANI IZMILSTĪBA!!!
Es uz brīdi pārtraucu spēlēt, jo līmeņi sāka neļaut man virzīties uz priekšu vai tikt tiem garām. TAGAD, kad esmu atsācis spēlēt, tas ir nedaudz vieglāk, un es varu nokārtot līmeņus un savākt savus pastiprinātājus. Es nezinu, cik ilgi, jo es izmantoju BONNIE'S BUSTER'S. Saņēmu arī ziņu, ka man ir 50 ZELTA STIEKĻI, GAIDA, KAD SAŅEMŠU, NEESMU REDZĒJIS VAI SAŅĒMUSI, KAS AR TO?Tikai mazliet vieglāk un man zūd interese par spēli.
Cooking Master Life :Fever Chef Restaurant Game Casual iner
Jautri, relaksējoši, tomēr... izaicinoši *Lieliski atjauninājumi, pievienojot papildu gardumus/atlīdzības, gudru biznesa izvēli👍 (ideja*** Es nekad neizmantoju savu krājkasīti, lieliski iekļaujiet to arī komandas biedriem, kuri to izmantos..$$)
Man patīk šī spēle, bet monētu iepakojumi ir šausmīgi. Viņi grib pārāk daudz $ un dod pārāk maz!!
lieliska grafika, patīkama spēle ar aizrautību Lieliski, lai varētu atpūsties un izbaudīt vislielāko prieku
Farm Heroes Saga Casual exv
Patīk spēle. Diemžēl katru reizi, kad es izturu līmeni, nākamais līmenis neļaus man veikt kustību. Man ir jābeidz spēle, jāzaudē dzīvība, jāzaudē sava līmeņa bonuss, pastiprinātājs un papildu izmaksas. Kad es izeju vienu reizi un mēģinu vēlreiz, tas darbojas vēlreiz, līdz es izturu nākamo līmeni, un tas ir tas pats no jauna. Protams, ceru, ka tas drīz tiks novērsts. Man ļoti patīk spēle līdz šim.
Es dodu priekšroku supervaroņiem, nevis šai oriģinālajai versijai, bet. Tā kā esmu gandrīz sasniedzis 1000. līmeni, es turpinu. Tā ir iestatīta tā, lai būtu jāizmanto jūsu jauda vai zelts, taču visas spēles ir
Jautri un mīļi. Bet ne visiem ir bankas konts, lai iegādātos zelta stieņus par varu vai ko citu. Esiet laba ideja, lai vismaz būtu iespēja izcīnīt zeltu, ne tikai spēkus utt., Bet kopumā jautri un burvīgi 🥰...
Spēle ir lieliska "neprātīga" spēle. Tas laiku pa laikam radīja dažas kļūmes. Man pietrūkst, ka es nesavācu nevienu jaunu lauksaimniecības dzīvnieku. Viņi pievieno jaunas lietas, lai saglabātu spēli svaigu.
Reklāmu izvēle vai nē, laba lieta. Daudzas iespējas izcīnīt šo līmeni. Man patīk spēle
Ceļš uz daudzām reklāmām, kas aizņem laiku, ja jums ir noteikts bezmaksas laika ierobežojums, turklāt tās ir kaitinošas un nav vērts to iegādāties.
Man patīk šī spēle, bet man šī spēle patika, viņi to mainīja, tāpēc tagad tā vietā, lai uzpildītu zelta stieņus, ko nopelnīju, pabeidzot līmeņus, tā nonāk krājkasītē, un, kad krājkasīte ir pilna, tā izmet jūsu zelta stieņus un vienīgais veids lai iegūtu lielāku cūciņu banku, ir jāiegādājas tāda, kuru es nopelnīju tos zelta stieņus, tad kāpēc tā neuzpilda manu zelta stieņu kontu tāpat kā agrāk? Tā vietā, lai tos izmestu.
Farm Heroes Saga სხვადასხვა wss
Viņi to padara gandrīz neiespējamu, ja vien nemaksājat vai neizmantojat vairāk pastiprinātāju. Tas mani sanikno. Man bija vajadzīgas divas nedēļas, lai pārvarētu šo Rancid Racoon līmeni, un beidzot man bija jāizmanto apmēram 6 vai 7 pastiprinātāji. Nav brīnums, ka es esmu vienīgais no saviem draugiem, kurš spēlē šo spēli, un es drīzumā būšu nākamais, kurš pametīs Farm Heroes Saga.
Paldies patīk spēlēt
Man tas patiktu daudz vairāk, ja es varētu izlaist visas atlikušās kustības pēc tam, kad esmu uzvarējis raundu. Visa kaskāde aizņem mūžīgi, un, ja man ir palicis daudz kustību, es tikai vēlos automātisku opciju.
Jauka spēle, taču ik pēc dažiem līmeņiem tiek lūgts novērtēt spēli, kad esat jau novērtējis spēli. Sākotnēji es piešķiru 5 zvaigznītes, taču tagad noņemšu vienu zvaigznīti katru reizi, kad man tiks piedāvāts novērtēt.
Ļoti jautra spēle, taču tā nedaudz traucē, kas jums maksās naudu, ja jums nav video vai ekrānuzņēmuma pierādījumu par zaudējumiem, kas dažos gadījumos ir grūti. Daudzi veidi, kā iegūt bezmaksas jaudu, vienkārši netērējiet naudu, un jums tas patiks.
Man joprojām patīk šī spēle. Man patīk mēģināt iegūt pēc iespējas augstāku rezultātu. Paldies, ka paātrinājāt reklāmu rādīšanu, lai es varētu atgriezties pie spēlēšanas. Es nopelnīju daudz zelta stieņu ar to, ka viņi neliecina, ka esmu tos nopelnījis.😂😂😂
Man ir apnicis spēlēt vienus un tos pašus līmeņus dažādos līmeņos, un, lai pabeigtu griešanos, ir nepieciešams vairāk laika, nekā es varu spēlēt. Viena bija divpadsmit reizes, pirms es sāku spēlēt. Atbrīvojieties no tiem!!!!!
Tiiri normala laika nosishana.forsi.
Labi... Bet varētu būt labāk. Es spēlēju šo spēli jau daudzus gadus, un, tā kā viņi turpina veidot mazās mini spēles, tā pievieno vairāk "uznirstošo logu", kas ir kļuvuši absolūti kaitinoši! Viņiem ir jāinstalē iespēja izslēgt šos uznirstošos logus, lai jūs varētu spēlēt nākamajā līmenī, nepaziņojot, cik zvaigznes esat savācis, vai jūs neuzvarējāt mini spēli utt. Jums ir jānoklikšķina uz aptuveni 5 dažādām lietām, lai sāciet līmeni un apmēram 3, lai pabeigtu līmeni. Tas ir absurds!
Brīžiem neizskaidrojami sasalst. Citreiz ļoti lēni, piemēram, ielādējot jaunu līmeni.
Spele neieiet visa telefona ekrana un nevar normali paspelet
PRIEKTI!!! Jo ilgāk es spēlēju, jo vairāk man patīk spēle. Tas turpina mani izaicināt. Man ir grūtības atšķirt ciparus. Vecums maksā (78). Lieliska spēle!