Post by lieraiposare on Feb 7, 2022 7:07:52 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде грешка новац ▞▞▞
▞▞▞ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic 2022 version ▞▞▞
Требало би да буде опуштајућа игра, а не фрустрирајућа игра, само желим да играм ову игру, волим овакве игре, али дођи на прву фазу постаје тешко сваки пут
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic Arcade fshv
Какви одвратни програмери, Фусион систем само за легендарну ствар која не може довољно да заради без новца, 90% нових хероја доступних за куповину за новац, валуту игре и прави фанови који играју игрицу више од годину дана нису ништа за програмере, срамота на вас одвратне људе, ванна Вомитинг када видите људе попут вас. 🤢 🤮 🤢 🤮 🤢 🤮
Као Арцхеро, али бољи у скоро сваком погледу. Корисничко сучеље је помало аматерско.
Некада је било супер, отишао сам да се играм и сви моји хероји и повластице су нестали и нема дугмета за враћање куповине да се види да није кул
Tu se podrazumevaju kako kompjuterske, tako i live/board game-ovi. ... treasures while avoiding boulders, guns, forcefields and guardians.
Видео-игре из 2012. - Wikiwand
Ударите у зид на нивоу 17 или 18. Без обзира на опрему П2В или Ф2В, прилично сте готови. Такође нам барем дајте начин да се надоградимо у жуту опрему ако ћете да учините стопу пада тако ужасном и наплатите 24,99 за 2 (када требате 3 да додате). прескупо све, скоро непостојеће стопе пада, прекомерно скалирање против вас. Нема ажурирања са већим променама заувек. Прецењено све. Не труди се.
Best magic mushroom strain for beginners, 14x7 zenith wire wheels, 4.40 in euros! ... Furniture starts with p, Sonic game download apk, Jessica wright black
Одговор дев-у: не копирајте све из Арцхера. Може се побољшати насумичним испуштањем предмета са чудовишта, заменити неке бескорисне вештине и прерадити друге. Надоградња нивоа вештина могла би донети више од само процентуалног повећања. Визуелно: побољшајте графику. Лековите кугле се не виде, замените метке нечим визуелно пријатнијим, дизајн мапе је веома плански, користите више украса и типова мапа. Такође можете да уведете „режим одбране торња“ где чудовишта никада не престају да долазе када су на једној мапи.
Сваки ниво постаје превише тежи и виши ниво не помаже много, злата из авантуре је тако мало, потребно је много времена, али ово је одлична игра и није досадна
Игра је одлична! Баланс је добар, игра је такође лепа, али бих волео да видим неке цо-оп тамнице, попут велике мапе и на њој су 2 играча који пролазе кроз тешку тамницу са много замки... Рецимо ХАРДЦОРЕ МОДЕ. Али генерално опуштена игра са лепим џојстиком)
Игра је забавна, али има дуплу премиум валуту, такорећи. Има драгуље које користите за куповину, али неки од несрећних хероја коштају новац. Други коштају драгуље. Али у основи не можете добити неке од њих без трошења новца. Да разјасним, нисам против тога да морам да купујем валуту да бих купио ствари, једноставно не волим системе двоструке валуте у било којој игрици. Требало би да постоји само једна премиум валута, а не више њих. Надам се да ће се побољшати.
Игра је била добра. Немогућност да играм ван мреже чини игру бескорисном за мене..
То је добра игра. Међутим, потешкоћа је једноставно луда (од 6. нивоа)
Ово је солидан Арцхеро клон који у последње време играм више него његову инспирацију. Графика је добра и свиђају ми се неке од варијација у појачањима. Свиђа ми се што можете само надоградити опрему и бацати смеће (није потребно спајање).
Blood Brothers (RPG) APK - Latest version 2.5.3.1.0 - Android ...
lvl: slične riječi i sinonimi | Kontekst.io
Учините другу опрему кориснијом, то је срање што можемо да урадимо, само да је рециклирамо за мали фрагмент, а за легендарну опрему треба много времена и потрошити више кристала да бисте је добили са 7% шансе, направите било који начин да набавите ову опрему, као прековање са ниском опремом
Може бити прилично забавно, међутим велико повећање тежине на само једном нивоу је било помало разочаравајуће. Волим изазов, али би постепено требало да буде све тежи.
Волим ову игру, али понекад је тешка за играње, и даље дајем 4 звездице јер како да добијем већу штету је надоградња, а како надоградња... морам да купим хероја правим новцем😅 Не могу то још да урадим ( није довољно богат) али још увек играм ову игру, волим је, хвала ти, мууацх😅😅😅
sega mega drive 2 mortal kombat
Longhunter андроид Андроид апликација преузимање Фор ...
Дакле, ваша игра је некомплетна, али још увек постоји систем издржљивости? Лепи су вам приоритети
Чини се да се ова игра не плаћа за победу, али што више играте, много бола ће вас изгорети. Потребно је превише времена за премлаћивање шефова без плаћања да бисте добили бољу опрему. И овај лош циклус ће се наставити све док стопа пада остане ниска.
Супер забавна игра. Не смета ми тешко млевење цз то је део забаве. Само 2 ствари: Хероји које бисте платили да их добијете коштају много. 15$ за хероја је превише за мене. Такође, не свиђа ми се што је статистика хероја иста и опрема иста за све. Желео бих да могу да смањим сваког хероја за себе и да могу да га сачувам да бих га касније користио са његовом сопственом статистиком и опремом. Јер за сада је само посебна способност хероја оно што их раздваја и то једноставно није довољно.
Један од најбољих Арцхеро клонова. Понекад може бити фрустрирајуће тешко без правих појачања и предмета, али није било непобедиво.
Мрзео сам почетни знак, волео моделе цхар и симпатичан изглед игре добро углачан, добре контроле такође
Heroes Magic War ... SNIPER 3D GUN SHOOTER · ACTION · Run n Gun · ACTION · Injustice 2 · ACTION · WAR MACHINES JUEGOS DE TANQUES ... Supervivencia Hunter 2.
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic Arcade vrzq
Има потенцијал и цоол идеје у односу на друге, али је тако проклето споро да било шта ради предуго. Као иди развијај игру више да би се могла играти и могла би бити добра
Zahtjevi Lego marvel super heroes 2. Koga cemo sresti
Најгора варалица коју сам икада видео. Откривање погодака је најгоре што сам икада видео. Не знам да ли је то лоше програмирање или Дев покушава да украде новац. А ту су и сви непријатељи преваре. Знате оне који само гађају велику лопту која се шири до половине екрана. Или шефови који вас нападају. А они једини начин да победе да би били супер ОП купују трошећи стотине у радњи да бисте добили још један ниво. Или намјештени точак за коцкање који даје само једну награду. СМХ
Заиста римејк Арцхера, али је урађен боље. Не жалим што сам ово покушао. Графика је оштра, ствари попут прикупљања новчића су убрзане, а систем пасивних вештина је боље урађен. Такође, сандуке су много боље. Пробајте ако волите арцхеро. Ох и нема обавезних огласа. Знак одобравања!
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic Arcade fshv
Не играјте, игра се плаћа и ниједан од ликова није за бесплатно губљење вашег времена и само 4 лика
Phone Case DIY ማስመሰል qfc
Ако заостајете за милисекунду и умрете, а ваша игра је далеко од оптимизоване, одбијте да играте заосталу игру да ако заостанете умирете... Само глупо
идеја забавне игре, али након мало играња јасно је да је оптимизација фокусирана на добијање новца уместо да буде добра игра. погодне кутије за многе нападе и непријатеље се уопште не поклапају са визуелним изгледом, половина способности за подизање нивоа је бескорисна, а рандомизација када се такмичи против других заиста одузима идеју да рангови одражавају било шта што личи на вештину.
Што се тиче игре, ова игра је много боља од других игара са истом механиком. Лоша страна је недавно ажурирање, већина реклама ради добро, али крем свилени оглас је језив. Дуг је (претпостављам 30 секунди), а након истека, дугме за затварање не ради. Не могу да се вратим у игру због те рекламе. Надам се да ћеш учинити нешто по том питању. АЖУРИРАЊЕ: Још увек не могу да подигнем звезду за ову игру. Пољопривреда постаје препрека и трошкови надоградње драстично расту сваки пут када надоградим. Још увек добра игра.
Заиста забавна игра. Али мало је скупо добити АТК и ХП, и волео бих да постоји начин да спојите ставке јер добијате много понављања. Можете их рециклирати да бисте добили крхотине (за надоградњу других предмета), али опет коштају много новчића. Ипак, генерално забавна игра
Ова игра је веома забавна. Уживам да играм ову игру. Али то је бескорисно за ковчег-епски сандук-легендарни сандук. Мислим да када користите легендарни сандук 10к систем може повећати % за испуштање легендарне ставке. Желим да ово побољшате
Ваша игра је добра, али је монотона, досадно и неуравнотежено стабло вештина, досадни енермије изазивају веома лоше искуство за играње. Механизам хит анд рун није гладак и недостатак разноликости у свим аспектима чини игру веома досадном. Ако желите да људи играју вашу игру, требало би да им пружите добар осећај (искуство) у игри, уместо да чините играче нервираним и досадним.