Post by lieraiposare on Feb 7, 2022 6:58:17 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trucurile cresc toate ▞▞▞
▞▞▞ Bus Simulator : Ultimate 2022 version ▞▞▞
Mnda
La începutul jocului sunt doar 2 curse deci puțin plictisitor și dacă conduc din interior nu am GPS vizibil
Prea top jocul
Se tot blocheazA
Pe mine
are nevoie de mai multă muncă, cum ar fi padelul glisor al volanului mai mare rezoluție mai bună autobuze moderne
Fb Bună
Nu pot parca autobuzul la primele niveluri, am văzut că jocul a avut o eroare la parcare. Deci, de îndată ce remediați eroarea
Sensibilitatea volanului este „fixată” la un anumit nivel care nu poate fi reglat spre deosebire de Truck Simulator care are mai multe opțiuni de condus... ca și tracker-ul GPS, cu excepția cazului în care îți ajustezi scaunul într-o poziție mai joasă, nu poți vedea un lucru. Oglinda retrovizoare a șoferului este fixată într-un punct în care nu poți vedea în spatele tău când mergi în marșarier sau schimbi unghiul camerei și nu există oglindă retrovizoare!
Atlantis: Alien Space Shooter Hərəkət jyo
fb
Acest joc este bun, dar chestia cu parcarea perfectă este enervantă, nu poți completa alergarea acum, deoarece trebuie remediat înainte ca oamenii să ștergă jocul pentru a ocupa spațiu și nici măcar nu funcționează corect
Jocul e bun dar daca ar fii multipleyerul free si banii s ar face mai usor si autobuzelee ar fi putin mao ieftinite da ar mere
Foarte bun joc, dar parcarea nu funcționează, vă rog, ce facem..?
Sper ca jocul sa fie ok, in caz ca in parcare nu a mers, desi l-am repetat de cateva ori tot nu prea a mers, pacat ca jocul este tot bine
eu cred ca e foarte bun de condus
Dacă se actualizează acest joc, în Filipine, trebuie adăugate doar locurile Davao, Tandag, Baguio, Tuguegarao, Cotabato, Cebu, Legazpi. Îmi place acest joc și când mă joc.Sper că acest nou loc din Filipine va fi adăugat.
Jocul este perfect și parcă conducem un autobuz adevărat. Dar ar fi mai bine dacă există un sistem prin care să putem coborî din autobuz și să ne explorăm compania, la fel ca în „Tourist Bus Simulator”.
un cacat de joc
Nu ma pot juca tre sa platesc daca vreau sa joc multiplayer
de unde pot sa dau play?
Jalnic
Destul de nașpa jocul pentru că te pune să faci tot aceeași hartă încontinuu. Și este foarte plictisitor !!! În plus ar trebui să aibă un meniu cu setări în care să te lase să îți alegi modul de conducere dar nu are. Îmi pare rău, dar îi dau 3 stele!
Bus Simulator : Ultimate Penyelakuan vnrp
Acum știu de ce această aplicație nu funcționa. Nu era conectată!! Și acum îmi place pentru că l-am conectat la priză și am autobuze noi. Vă mulțumim că ați citit acest mesaj.de la William
Nu pot parca autobuzul, după ceva timp drumul a început să dispară și autobuzul s-a prăbușit. Remediați erorile.
Cel mai bun joc, dar nu pot parca SI Arata ECRAN NEGRU CATEORI !!!
Asa si asa
Este fain dar este foarte greu sa avansezi
e ok
Joc grozav, foarte realist, interactiv, distractiv, tone de autobuze. O problemă în Oackland nu puteți parca autobuzul decât dacă apăsați pe pauză și apoi salvați și redeschideți jocul.
ie bun locul dar nu prea stiu eu sa conduc
Vă rugăm să remediați eroarea din stația Oakland în care spațiul de parcare nu funcționează corect.
E foarte bine, dar se plictisește foarte repede pentru că drumurile au același aspect.
Bus Simulator : Ultimate ማስመሰል ergv
Jocul este foarte, foarte frumos, dar nu joacă gratuit mai multe alte jocuri sunt multiplayer gratuite. Bea multă eroare de actualizare a bateriei jocului
Îmi place acest joc! Grafică bună și îmi va plăcea foarte mult. Dar am o favoare, vă rugăm să adăugați mai multe caracteristici, cum ar fi butonul de închidere/deschidere pe ambele ferestre laterale în setul de driver. Și felul în care deschideți sau după deschidere, parcă auziți zgomotul din afara autobuzului. Asta e! Mulțumesc!
Am luat sofer si l-am concediat imediat dupa ce i-am dat cursa deci nu plecase autocarul si aku numai pot lua autocarul zice at work bg pl mi-a luat cacatu ala de sofer ce fac?
Acesta este un joc foarte minunat... Funcționează într-adevăr ca un autobuz adevărat... Îmi place cel mai mult.. Și îmi sugerez să-l descarce și eu frnDz.. Thnkuu
Multe reclame